3 Mart 2013 Pazar

Harlem Shake dansı Nurullah Selim Yetenek Sizsiniz 3 Mart 2013

Harlem Shake dansı Nurullah Selim yetenek si sini türkiye i le


Harlem Shake dansı Nurullah Selim yetenek i le, Harlem Shake dansı Nurullah Selim yetenek si sini i le, Harlem Shake dansı Nurullah Selim yarı final i le, nurullah selim yetenek si sini harlem shake

Nurullah Selim’in Harlem Shake dansı Yetenek Si sini Türkiye’nin Yarı Finaline damgasını vurdu. Önceki yıl kendine has danslarıyla Türkiye’nin tanıdığı ve sevdiği bir isim haline gelen Nurullah Selim, Yetenek Si sini ’in yarı final’inde Harlem Shake dansıyla i leyenlerin yeniden gönlüne girdi. 

Ya ının devamında nurullah selim harlem shake videosunu i leyebilirsini


harlemshakeyeteneksi sini


Son amanların en büyük çıkış yapan dansı Harlem Shake ülkemi e de sıçradı. Bugün Yetenek Si sini Türkiye’ye konuk olan Nurullah Selim yoğun istek ü erine seyirciler ile birlikteHarlem Shake dansı yaptı. Amerikalı şarkıcı Baauer’in Harlem Shake adlı şarkısında delice dans edenlerin YouTube’a yüklediği videolar bir anda tüm dünyaya yayıldı ve Gangnam Style’ı kapı dışarı etti.Nurullah Selim’in Yetenek Si sini Türkiye Yarı Finalinde yaptığı Harlem Shake dansıvideosunu ya ımı ın devamında bulabilirsini . Geçtiğimi hafta son internet fenomeni PSY’yi konuk eden Yetenek Si sini şimdide diğer bir fenomen olan Harlem Shake’i yaparak ne kadar interaktif bir program olduğunu kanıtladı.


http://www.youtube.com/watch?v=ofdpX-jUuHI


Harlem Shake dansı Nurullah Selim Yetenek Si sini 3 Mart 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder