28 Nisan 2013 Pazar

Aşk Emek ister 4.Bölüm Fragmanı

Ask_Emek_ister_dizisi


Aşk Emek İster 4.bölüm fragmanı diziyi tanıtmak amaçlı seyirciye sunuldu. Yeni bir dizi olan Aşk Emek İster’in tanıtım videoları dizinin konusundan, kurgusundan ve oyuncularından tüyolar veriyor. Aşk Emek İster 4.bölüm fragmanı dizinin seyircilerini bu bölümde olacaklar konusunda fikir sahibi etmek amacıyla dizi ekibi tarafından hazırlandı ve paylaşıldı. Aşk Emek İster 5 Mayıs 2013 fragmanı olarak da bilinen dizinin yeni bölüm fragmanı izleyenlerin beğenisini topladı.


Aşk Emek İster 4.Bölüm Fragmanı


Aşk Emek İster 4.bölüm fragmanı beklenen fragmanlardan biriydi. 2013 senesinde ekranlara gelen yeni dizilerden biri olan Aşk Emek İster gerek oyuncu kadrosu gerekse kurgusu ile beğeni topladı ve kendi seyirci kitlesini oluşturdu. Dizi ekibi tarafından Aşk Emek İster 4.bölümün sahnelerinden kesitlerle derlenen Aşk Emek İster 4.bölüm fragmanı merak edenler, seyredemeyenler veya yeniden seyretmek isteyenler için yazımızın devamında olacaktır.


Aşk Emek İster 4.bölüm fragmanı (05.05.2013)

Aşk Emek İster 4.bölüm tanıtım videosu eklenecektir.


Aşk Emek İster dizisi her hafta sonu Pazar günü saat 20.00′da Show Tv ekranlarında seyircisi ile buluşuyor.


Aşk Emek İster 4.Bölüm Fragmanı 5 Mayıs 2013 konusu hakkında yorumlarınızı Aşk Emek İster 4.Bölüm Fragmanı içeriğimize gönül rahatlı ile yapabilirsiniz



Aşk Emek ister 4.Bölüm Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder