15 Nisan 2013 Pazartesi

Galatasaray’ın Yeni Kaptanı Kim? 2013

Son zamanalarda bаşаrılı maçlarıyla tarftarlarını sevіndіren takım Galataѕaray takım kaptanı değişiуor. Galatasaraya kaptanlık yapan Selçuk İnan bu durumu İmpаrаtor Fatіh Terim‘e bırakıyоr. Son karar ѕahibi olаn Fatih Terim Galatsaray takım kаptаnını çilek tranѕfer Drogba ismi üzеrindе duruyor Detaylı bilgiуi yаzımızın devamında bulabilirѕiniz.


GS Kaptanı Değişiyor mu?


Galatsarayın Savaşçı ve hırslı kimliğiyle öne çıkan, bir o kadar da rakiplerine sayıgılı ve centilmen oyunuyla dikkat çeken golcü oyuncu Didier Drogba, önümüzdeki sezon Galatasaray’ın kaptanı oluyor.


Galatasaray-Kaptanı-Kim


 


Fatih Terim ve yardımcılarının ceza almasının ardından Karabükspor deplasmanında takıma taktikler veren golcü oyuncunun önümüzdeki sezon takıma kaptan olması bekleniyor. Sabah’ın haberine gör şu anki kaptan Selçuk İnan’ın da duruma sıcak baktığı ve son kararın İmparator’a kaldığı belirtildi.


Şampiyonlar Ligi’nde müthiş bir performans ortaya koyan ve taraflı tarafsız tüm izleyicilerin beğenisini kazanan Aslan’a Arsenal ve Emirates Kupası davetinden sonra Ajax’tan da hazırlık kupası daveti geldi. En son 2003 yılında Amsterdam Turnuvası’na katılan Galatasaray, uzun bir aradan sonra Avrupa’da  yeniden moda haline geldi.


Emirates Kupası’nda Arsenal, Milan ve Hamburg’la karşılaşacak olan Cimbom, Temmuz ayında da Real Madrid’le bir hazırlık maçı yapacak.


 



Galatasaray’ın Yeni Kaptanı Kim? 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder