27 Nisan 2013 Cumartesi

Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı

Umutsuz Ev Kadınları hayatımıza girdiği günden beri gerçekten içimizden biri içimizden bir dizi oldu.Umutsuz Ev Kadınları Dizi fanatiği gerçekten çok fazla,dizinin bu haftaki bölümü sonrasındaUmutsuz Ev Kadınları 68.Bölümü yayınlnacak ve Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı  yoğun bir şekilde erişilecek,Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı izlemek isteyen bir çok dizi meraklısı olduğunun farkındayız.


Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı 28 Nisan 2013


Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı 28 Nisan 2013 başlıklı konumuzda Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı izleyerek Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölümü hakkında bilgi ve fikir sahibi olabileceksiniz,sizlerde Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı izlemek istiyorsanız doğru adrestesiniz.


Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı


Umutsuz Ev Kadınları


Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragman


Zeliş ve Haluk’un beraber çıktığı tekne gezisi korkunç bir kazayla sonuçlanır. Zeliş’le Kudret, Haluk’u tekneden düşürüp denizde kaybolmasına neden olur. Suzan’ın eski kocası Feyyaz Gül Çıkmazı’na gelir. Elinde Yasemin’in yalanının ortaya çıkaracak bir kanıt vardır. Yasemin’in ondan kurtulması hiç kolay olmayacaktır. Nermin bebekle ilgili kararları tek başına vermeye başlamıştır. Bu durum Altay’la aralarını bozar. Kızlarının kendisini yanında istemediğini düşünen Reyhan evden kaçar. Annesini bulamayan Elif mahvolur.


işte merakla beklenen Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı (04.05.2013)



Umutsuz Ev Kadınları yeni bölümleri ile saat 19.45′te hafta sonları Fox ekranlarında yayına devam ediyor.


Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi de beklemekteyiz…



Umutsuz Ev Kadınları 68.Bölüm Fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder