24 Mayıs 2013 Cuma

Gu Family Book Dizisi Özeti ve Oyuncuları


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Merhaba arkadaşlar Sizlere sınıftan kız arkadaşımın yazdıgı  Gu Family Book Dizisi Özeti‘ni ve Gu Family Book Dizisi  oyuncularını yazdıgı makalesini yayınladım. Arkadaşım kore’lileri Çok seviyor ben pek sevmesemde yayınlıyım dedim takipçilerim için. :p


Yazımızın En altında Gu Family Book Dizisi’nin Müzigini Bulabilirsiniz.


Arkadaşımın Kore Sayfaları Sevdalı olanlar’ı bekleriz :)


https://www.facebook.com/JYPEntertainmentGroupsTurkishFanPages



Gu Family Book Dizisi Oyuncuları: 
Choi Kang Chi -Lee Seung Ki
Dam Yeo Wool – Bae Suzy
Park Tae Seo – Yoo Yeon Seok
Chung ju – Jeong Hye Yeong
Joo Gwan Woong – Lee Sung Jae
Yoon Seo Hwa – Lee Yeon Hee ( Kang Chi’nin annesi )
Koo Wol Ryung – Cho Jin Hyeok ( Kang Chi’nin babası )


Aah sanırım Gu Family Book Dizisi 2013′ün en mükemmel iki dizisinden biri diyebilirim.Başlamadan önce daha yayınlanması bitmediği için her gün bir bölüm izlerim diye düşünüyordum taa ki diziye başlayana kadar daha 1.bölümde kendine hayran bırakan bir dizi ilk iki bölümde Wol Ryung’a aşık olabiilirsiniz o kadar tatlı ve çok iyi bir oyuncu.


Dizide bir gumiho‘yu canlandırıyor taa ki Seo Hwa‘yla karşılaşana kadar.Seo Hwa abisi ve hizmetkarı babası vatan hainliğiyle suçlandığı için Giseang evine gönderilmişlerdir.


Seo Hwa Giseang olmamak için tüm eziyetlere razıdır.Abisi daha fazla kardeşine yapılan eziyetlere dayanamaz ve plan yaparak kardeşini kurtarmak zorundadır ve kaçmayıda başarmışlardır ama hizmetkarın kendisini feda etmek zorundadır.


En zor en üzücü sahnelerden biriydi o da yolda peşine takılan adamlar yüzünden abi kardeş ayrılmak zorundadırlar ve yolda Seo Hwa’yı Wol Ryung kurtarır ve onu o günden sonra korumaya başlar ona aşık olur ve insan olmaya karar verir.Fakat Seo Hwa Wol Ryung’un Gumiho olduğunu bilmemektedir de herşey iyi giderken Gwan Woong Seo Hwa’nın peşini bırakmaaz ve onu bulur.Gumiho Wol Ryung Seo Hwa’yı kurtarmak için Gumiho’ya dönüşür Seo Hwa’yı kurtarır.ama Seo Hwa hiç de düşündüğüm gibi yapmadı Wol Ryung’u terketti ve yok olmasına sebep oldu.Wol Ryung’un yok olmadan önce Seo Hwa’ya söylediği o söz yüreğimi dağladı resmen.


seni çok sevdim


 


Ve Wol Ryung’um sevdiği kadın ona ihanet ettiği için bin yıllık şeytan olarak kayboldu Aslında Wol Ryung’unda bilmediği Seo Hwa hamileydi .ve Kang Chi masumların koruyucusu dünya geldi durumu kötü olan bir efendi tarafından kahin sayesinde bulundu ve 20 yaşına kadar bilekliği çıkarmadan bakmasını istedi.efendinin durumu düzeldi gücüne güç kattı Kang Chi’yi kendi oğlu gibi korudu ve korurkende öldü.


Daha fazla spoiler vermeyeyim ama dizinin başlarında Chung Jo Kang Chi’yi seviyor gibi gözüksede öyle değilmiş Kang Chi’ye sen canavarsın diyip ondan kaçan ( Chung Jo ) mıdır seven yoksa elinden tutup onu savunan (Yeo Wool ) mı ?

Suzy’de bu dizide Lee Seung Ki gibi Cho Jin Hyeok gibi mükemmel bir oyunculuk sergiliyor kendine hayran bırakıyor.Mutlaka izlenmesi gereken bir dizi diyorum çok geciktirmeden başlayın ama hızlı gitmeyin benim gibi böyle haftanın gelmesini beklersiniz.


Seo Hwa Wol Ryung


Seo Hwa Wol Ryung


Dam Yeo Wool Choi Kang Chi


Dam Yeo Wool Choi Kang Chi


Gu Family Book Dizi Müzigi


işte dizinin en beğendiğim müziği Suzy seslendiriyor Youtube’da türkçeside varmış sözler dizideki karakteri için çok uygun iyi seyirler




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder