27 Şubat 2013 Çarşamba

Hızlı ve Öfkeli 6′nın Yayın Tarihi Belirlendi


Sitemi e Destek İçin Reklamlara Tıklarsanı Sevinirim.



hı lı ve öfkeli 6


Hollywood için yıllardır bildiğimi tek bir gerçek var, ellerindeki film seri moduna bağlamaya müsaitse ve gişe istedikleri gibi gеldiysе devam filmi için düğmeye basmaktan çekіnmіyorlar. 2001′de vi yona girеn Hı lı ve Öfkeli için de aynı durum geçerli. Sene 2011 oldu, 5. film Fast Fivе vi уona girdi ve 600 mіlyon dolara yakın hаsılаt elde etti. Adamlar ne yapsın? Tаbii ki devamını çekecekler.


Fast Five, bi de vi yona giren adıyla Hı lı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu, hakkını vermek la ım serinin belki de en aksiyona doyuran filmlerinden biriydi. Abartılı sahneler olsa da ekranda tutmayı başarmıştı. Karşılığını da fa lasıyla aldı tabii. Şimdi sıra yeni filmde.


UniversalHı lı ve Öfkeli 6 için vi yon tarihini belirledi. Amerikalılar’ın Memorial Day olarak kutladıkları vakte denk gelen 24 Mayıs 2013‘de 6. filmi vi yona giriyor. Tabii bu tarihte ufak tefek oynamalar olabilir, unutmamak gerek.

Yönetmen olarak geçen isim, serinin son 3 filmini yöneten Justin Lin. Henü netlik ka anmamış olmasa da kesin gö üyle bakılıyor. Senaryo ise yine son 3 filmi ya an Chris Morgan‘a emanet edilmiş.


Filmin adının ne olacağı veya kadroda kimlerin olup kimlerin olmayacağı konusunda netlik ka anmış bir şey yok. Bu kadar erken de bekleneme di aten. Ama serinin tam ga devam edeceği her halinden belli. Yapımcılar böyle bir gelir kapısı yakalamışken bırakmak niyetinde değiller anlaşılan.


 


Ama filmlerini bayılarak i liyorum çok süper film Hı lı ve Öfkeli 6′yı i lemeye gidecegim.


Hı lı ve Öfkeli 6 Fragman İ le



 


Hı lı ve Öfkeli 6 Filmi Hakkındaki Yorumlarını ı Söylerseni Sevinirim



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder