19 Şubat 2013 Salı

O Ses Türkiye kim kazandı ve birinci oldu? 18 şubat 2013

O Ses Türkiye şarkı yarışmasının finali dün akşam yapıldı. 18 Şubat 2013 Pazartesi akşamı yapılan finali kazanan yarışmacı Mustafa Bozkurt oldu.

 

O Ses Türkiye dün kim kazandı, O Ses Türkiye final kim 1.oldu, O Ses Türkiye Final mustafa mı ayda mı kazandı sorusunu merak edenler Mustafa Bozkurt kazanan yarışmacı oldu.

O SES TÜRKİYE FİNAL KAZANAN YARIŞMACI MUSTAFA BOZKURT

O Ses Türkiye’de Final – Mustafa Bozkurt’tan ‘Şafak Türküsü’ İzle… O Ses Türkiye’nin şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye’de dün gece yayınlanan final bölümünde Mustafa Bozkurt Türkiye’nin O Ses’i oldu. O Ses Türkiye’de Mustafa Bozkurt, Ahmet Kaya’dan ‘Şafak Türküsü’ ile geceye damgasını vurdu. İzleyenlerden %60 oy alan Mustafa Bozkurt O Ses Türkiye’de birinci oldu. Mustafa Bozkurt O Ses Türkiye’deki şampiyonluk konuşmasında Ahmet Kaya’dan bahsetmeyi ihmal etmedi. İşte O Ses Türkiye’nin şampiyonu Mustafa Bozkurt’tan ‘Şafak Türküsü’… O Ses Türkiye kazanan ödülleri, O Ses Türkiye final kim kazandı, O Ses Türkiye 18 Şubat 2013 final performansları…

O Ses Türkiye’nin kazanan ismi Ahmet Kaya şarkılayla ortalığı kasıp kavuran Mustafa Bozkurt oldu. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği ‘O Ses Türkiye’nin finali dün akşam yapıldı. Star TV’de ekrana gelen O Ses Türkiye yarışmasının final gecesi büyük bir heyecana sahne oldu.

O Ses Türkiye’nin kazanan ismi Ahmet Kaya şarkılayla ortalığı kasıp kavuran Mustafa Bozkurt oldu. Yarışmanın en iddialı isimlerinden Ayda Mosharraf ‘ın elenmesi ise gecenin olayı oldu. O Ses Türkiye Final Mustafa izle, O Ses Türkiye yarışmayı kaça kaç kazandı, 18 Şubat 2013 O Ses Türkiye kim 1. oldu, O Ses Türkiye finalde Mustafa Bozkurt Ayda Mosharraf puanları

O Ses Türkiye Final Mustafa Bozkurt – Ahmet Kaya Şafak Türküsü Performansı


O Ses Türkiye kim kazandı ve birinci oldu? 18 şubat 2013

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder