9 Mayıs 2013 Perşembe

Genç Bakış Programında Olay! 08.05.2013 (Fettah Tamince)


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Kanal D’de çarşamba geceleri yayınlanan, Abbas Güçlü‘nün sunduğu Genç Bakış programının bu haftaki konuğu son yıllarda hızlı bir zenginleşme ve büyüme gösteren iş adamı Fettah Tamince‘ydi. Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekletirilen programın son bölümlerinde Fettah Tamince’ye soru sormak amacıyla mikrofonu alan bir şahıs (öğrenci olup olmadığı belli değil), kendi çapında kürt propagandası yapmaya başlayınca diğer öğrencilerin büyük tepkisini çekti. Şahsı yuhalamaya başlayan salondaki öğrenciler daha sonra şahıs ve yanındaki grubunun üstüne yürümeye başlamış olacak ki kameralar o bölgeyi çekmeyi kestiler. Öğrencileri yatıştıramayan Abbas Güçlü‘nün “programı kapatmak zorundayız” cümlesinden sonra yayın kesildi.



20130509-024811


Genç Bakış 8 mayıs 2013 izle



Genç Bakış’ta yaşanan olayın medyada yer bulup bulmayacağı muallakta ancak sosyal medyada geniş yer bulacağı su götürmez bir gerçek!


Fettah Tamince üniversiteli gençlerin sorularını yanıtlamaya çalıştı. Ancak programın sonlarına doğru söz alan Diyarbakırlı öğrenci, sözleriyle bir anda salondaki tansiyonu yükseltti. Tamince’nin gençlere yönelik önerilerini eleştiren Diyarbakırlı öğrenci, “Akşamdan beri kariyerden bahsediliyor. Evet kariyer, ama ben Diyarbakırlıyım. Diyarbakır’da hala sokaklarda çocuklar öldürülüyor. Hala Uğur Kaymaz’lar, Ceylan Önkol’lar öldürülüyor. Hala üniversitelerde Şerzan Kurt’lar, Aydın Erdem’ler, Murat İzol’lar katlediliyor. Bu şartlarda biz ne kadar kariyer yapabiliriz. Burada şehit kanlarından bahsediliyor. Artık kan yarıştırmayalım. Yeterince kan akıtıldı. Siz liberal olduğunuz için milyarder olduğunuzu söylüyorsunuz. Bu ülkede Kürt iş adamları sadece Kürt oldukları için öldürüldüler. Bunların listeleri de vardır.” şeklinde konuşunca salonda yuhalamalar ve protestolar başladı.



 


 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder