10 Mayıs 2013 Cuma

Pis Yedili’deki Ceyhun Karakteri Kim Gerçek Adı Ne?


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Pis Yedili’deki Ceyhun Karakteri Kim Gerçek Adı Ne?,Pis Yedili’deki yeni karakter kim?,Pis Yedili’ye yeni katılan oyuncu kim?,Pis Yedili Ceyhun karakterinin gerçek ismi,Pis Yedili dizisine yeni gelen çocuk kim?,Pis Yedili’deki Güney’in kuzeni kim gerçek adı ne?,Pis Yedili Bayrampaşalının kuzeni kim?,Pis Yedili kadrosuna Ümit Kantarcılar katıldı,Ümit Kantarcılar Kimdir Biyografi


Pis Yedili dizisindeki Ceyhun Kim Gerçek Adı Ne?


Show Tv’nin sevilen dizisi Pis Yedili bugün 55.bölümüyle ekrana gelecek. Diziye bugünkü bölümden itibaren yeni bir karakter katılacak. İzmir’de okuduğu üniversiteden yatay geçişle İstanbul’a gelen Ceyhun ortalığı bir hayli karıştıracak. Ceyhun karakteri Bayrampaşalı’nın kuzeni olarak diziye katılacak. Ceyhun karakterinin gerçek ismi Ümit Kantarcılar. Dizinin senaristi Gani Müjde, Kantarcı ile anlaşmalarını twitter’dan, “Genç kuşağın fenomen yıldızlarından Ümit Kantarcılar “Pis Yedili” ekibine katıldı. Ona da Hoş geldin diyoruz” sözleriyle duyurdu.


Ümit Kantarcılar Kimdir?


Ümit İbrahim Kantarcılar, Turkcell’in Recep’in tavuğu isimli reklam filminden tanıdı. Sonra İki Aile dizisinde küçük bir rolle daha karşımıza çıkan Ümit İbrahim sıkı bir tiyatro eğitimi aldı ve bir çok tiyatroda da oynadı. Ünlü tiyatro eğitim merkezlerinde oyunculuğunu geliştirdi. Müjdat Gezen tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu tiyatrosu gibi.


Ve son dizisi Çakıl Taşları’nda Ekrem rolüyle bütün dikkatleri üstüne çeken Ümit İbrahim bir anda birçok genç kızın sevgilisi oluverdi. Ve şimdi de Pis Yedili dizisinde Ceyhun karakterini oynamaktadır.


Doğum tarihi: 5 Ekim 1986


Doğum yeri: Antalya



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder