31 Mayıs 2013 Cuma

Pvc Damlalık Profili

Pvc Damlalık Profili Çıkmalarda cephenin sudan korunması amacıyla kullanılan fileli PVC profildir.Firmamızda Kaliteli ve Uygun fiyatPvc Damlalık Profili bulabilirsiniz.


pvcdamlalıkprofili



Pvc Damlalık Profili

Alüminyum Köşe Profili

Alüminyum Köşe Profili Dış köşeleri darbelerden korumak amaçlı kullanılan alüminyum profildir.Alüminyum Köşe Profili Kaliteli ve Uygun Fiyata bizde bulabilirsiniz.


fileli_kose_profili



Alüminyum Köşe Profili

Çelik Çivili Dübel

 


 


celikcivilidubel


 


Çelik Çivili Dübel Betonarme ve sert zeminlerde, SHAPEMATE IBTM Levhaları’nı tespit etmek amacıyla kullanılan mekanik bağlantı elemanıdır.Kaliteli ve Uygun Fiyata bizde bulabilirsiniz.Çelik Çivili Dübel‘ler Kendi İmalat’ımızdır.


24 Mayıs 2013 Cuma

Gu Family Book Dizisi Özeti ve Oyuncuları


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Merhaba arkadaşlar Sizlere sınıftan kız arkadaşımın yazdıgı  Gu Family Book Dizisi Özeti‘ni ve Gu Family Book Dizisi  oyuncularını yazdıgı makalesini yayınladım. Arkadaşım kore’lileri Çok seviyor ben pek sevmesemde yayınlıyım dedim takipçilerim için. :p


Yazımızın En altında Gu Family Book Dizisi’nin Müzigini Bulabilirsiniz.


Arkadaşımın Kore Sayfaları Sevdalı olanlar’ı bekleriz :)


https://www.facebook.com/JYPEntertainmentGroupsTurkishFanPages



Gu Family Book Dizisi Oyuncuları: 
Choi Kang Chi -Lee Seung Ki
Dam Yeo Wool – Bae Suzy
Park Tae Seo – Yoo Yeon Seok
Chung ju – Jeong Hye Yeong
Joo Gwan Woong – Lee Sung Jae
Yoon Seo Hwa – Lee Yeon Hee ( Kang Chi’nin annesi )
Koo Wol Ryung – Cho Jin Hyeok ( Kang Chi’nin babası )


Aah sanırım Gu Family Book Dizisi 2013′ün en mükemmel iki dizisinden biri diyebilirim.Başlamadan önce daha yayınlanması bitmediği için her gün bir bölüm izlerim diye düşünüyordum taa ki diziye başlayana kadar daha 1.bölümde kendine hayran bırakan bir dizi ilk iki bölümde Wol Ryung’a aşık olabiilirsiniz o kadar tatlı ve çok iyi bir oyuncu.


Dizide bir gumiho‘yu canlandırıyor taa ki Seo Hwa‘yla karşılaşana kadar.Seo Hwa abisi ve hizmetkarı babası vatan hainliğiyle suçlandığı için Giseang evine gönderilmişlerdir.


Seo Hwa Giseang olmamak için tüm eziyetlere razıdır.Abisi daha fazla kardeşine yapılan eziyetlere dayanamaz ve plan yaparak kardeşini kurtarmak zorundadır ve kaçmayıda başarmışlardır ama hizmetkarın kendisini feda etmek zorundadır.


En zor en üzücü sahnelerden biriydi o da yolda peşine takılan adamlar yüzünden abi kardeş ayrılmak zorundadırlar ve yolda Seo Hwa’yı Wol Ryung kurtarır ve onu o günden sonra korumaya başlar ona aşık olur ve insan olmaya karar verir.Fakat Seo Hwa Wol Ryung’un Gumiho olduğunu bilmemektedir de herşey iyi giderken Gwan Woong Seo Hwa’nın peşini bırakmaaz ve onu bulur.Gumiho Wol Ryung Seo Hwa’yı kurtarmak için Gumiho’ya dönüşür Seo Hwa’yı kurtarır.ama Seo Hwa hiç de düşündüğüm gibi yapmadı Wol Ryung’u terketti ve yok olmasına sebep oldu.Wol Ryung’un yok olmadan önce Seo Hwa’ya söylediği o söz yüreğimi dağladı resmen.


seni çok sevdim


 


Ve Wol Ryung’um sevdiği kadın ona ihanet ettiği için bin yıllık şeytan olarak kayboldu Aslında Wol Ryung’unda bilmediği Seo Hwa hamileydi .ve Kang Chi masumların koruyucusu dünya geldi durumu kötü olan bir efendi tarafından kahin sayesinde bulundu ve 20 yaşına kadar bilekliği çıkarmadan bakmasını istedi.efendinin durumu düzeldi gücüne güç kattı Kang Chi’yi kendi oğlu gibi korudu ve korurkende öldü.


Daha fazla spoiler vermeyeyim ama dizinin başlarında Chung Jo Kang Chi’yi seviyor gibi gözüksede öyle değilmiş Kang Chi’ye sen canavarsın diyip ondan kaçan ( Chung Jo ) mıdır seven yoksa elinden tutup onu savunan (Yeo Wool ) mı ?

Suzy’de bu dizide Lee Seung Ki gibi Cho Jin Hyeok gibi mükemmel bir oyunculuk sergiliyor kendine hayran bırakıyor.Mutlaka izlenmesi gereken bir dizi diyorum çok geciktirmeden başlayın ama hızlı gitmeyin benim gibi böyle haftanın gelmesini beklersiniz.


Seo Hwa Wol Ryung


Seo Hwa Wol Ryung


Dam Yeo Wool Choi Kang Chi


Dam Yeo Wool Choi Kang Chi


Gu Family Book Dizi Müzigi


işte dizinin en beğendiğim müziği Suzy seslendiriyor Youtube’da türkçeside varmış sözler dizideki karakteri için çok uygun iyi seyirler




22 Mayıs 2013 Çarşamba

PremiumHesap.org (Yeni Premium Sitemiz)


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Merhaba arkadaşlar premium hesaplar sitemizi açmış bulunuyoruz.Güncel Brazzers Account


Sitemizde :brazzers premium,brazzers account,turbobit premium,premium hesaplar,hotfile premium,uploaded premium,letitbit premium,mofos premium , Lar bulunmaktadır.


 


Her gün güncellenecektir.


İstek premium varsa konu açabilirsiniz iyi günler. bilgileniyorz.com ailesi



Dragon City Saf Ejderha nasıl yapılır


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Dragoncity oyununda zirve ejderha olarak göze çarpan ejderhadır. Oyunu oynayan herkes bu ejderha için kombinasyonlar yapar ve saf ejderhayı almaya çalışır. Bu ejderhayı alanlar oyunu istediği gibi çok iyi bir şekilde geliştirerek ilerleyebilir. Tabiki kolay değil ama adım adım bu ejderhayı alabilirsiniz.


Level 10 Saf Ejderha’nın kazandırdığı altın miktarı: dakikada 420 altın üretir. Zaten oyunda bundan sonra altın ihtiyacınız kalmaz istediğinizi alırsınız. Önemli olan oyun içerisinde gems sayısıdır. Eğer saf ejderhanız varsa birçok oyuncu ile savaşarak oradan kazanabilirsiniz.


Saf ejderha için önceki yazılarımızda anlattığımız efsane ejderhaları çiftleştirmeniz gerekiyor.


SAF Ejderha = Ayna|Efsanevi|Kristal|Rüzgar


Bunları kendi arasında çiftleştirin ve 1 Gün 24 saat derse yani 2 gün süre çıkarsa saf ejderhanız geliyor demektir


 



18 Mayıs 2013 Cumartesi

Beyaz Show 24 Mayıs 2013 konukları kimler?


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Beyaz Show 24 Mayıs 2013 konukları kimler?


Beyaz-Show


Beyaz Show 24 Mayıs 2013 cumaakşamı beyaza kimler gelecek? Kanal D ekranlarının sevilen ve vazgeçilmez eğlence programı Beyaz Show’ a geçen hafta yine birbirinden ünlü isimler konuk oldu. 17 Mayıs 2013 Beyaz Show‘ un geçen haftaki konukları, Rafet El Roman, Yılmaz Vural, Selim Bayraktar ve Eda Ece’ ydi.
Beyaz Show 24 Mayıs 2013 Beyaz sergilediği sahne performansıyla her hafta olduğu gibi geçen haftada izlenme rekorları kırdı.Beyaz geçen haftaki sahne showlarıyla yine gülmekten kırıp geçirdi. Beyaz’ ın 24 Mayıs 2013 Cuma akşamı konukları henüz açıklanmadı. Açıklamanın yapılmasının ardından sitemizde paylaşılacaktır.


Beyaz Show 24 Mayıs 2013 konukları açıklanınca buraya eklenecektir..




18 Mayıs 2013 Eurovision Birincisi Hangi Ülke şarkı oldu


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




18 Mayıs 2013 Eurovision Birincisi Hangi Ülke şarkı oldu


2013 Eurovision Birincisi Hangi Ülke Oldu(18 Mayıs 2013),2013 Eurovision Birinci Olan Şarkı(18 Mayıs 2013) 2013 Eurovision 3. olan ülke


Bu yıl 58.si düzenlenecek olan ve 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü Finali yapılacak 2013 Eurovision yarışmasınının bu yıl ki birincisi ……………… oldu.İşte dereceler ve puanlar:


2013 Eurovision Birincisi Hangi Ülke Oldu,2013 Eurovision Birinci Olan Şarkı,2013 Eurovision ikinci olan ülke,2013 Eurovision ikincisi hangi ülke oldu,2013 Eurovision ikinci olan ülke şarkısı,2013 Eurovision üçüncü olan ülke,2013 Eurovision üçüncü hangi ülke oldu,2013 Eurovision üçüncü olan ülke şarkısı,2013 Eurovision dördüncü olan ülke,2013 Eurovision dördüncü hangi ülke oldu,2013 Eurovision dördüncü olan ülke şarkısı,2013 Eurovision Azerbaycan kaçıncı oldu,2013 Eurovision Azerbaycan kaçıncı


http://www.youtube.com/watch?v=jAe9b-9xA7c&feature=player_embedded


Ahirim Sensin Dizisi oyuncuları özeti fragmanı


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Ahirim Sensin Dizisi oyuncuları özeti fragmanı


Murat Yıldırım’dan yeni dizi..


Ahirim Sensin Dizisi oyuncuları


Mahsun Kırmızıgül’ün şirketi Boyut Film ‘Ahirim Sensin isimli yeni bir diziye hazırlanıyor. Cemal Şan’ın yöneteceği dizinin hazırlıkları sürüyor.


Onur Tuna’nın da oynayacağı konuşulan dizi için ‘a teklif götürüldü. Birkaç diziden daha teklif alan Yıldırım, şu günlerde dizinin senaryosunu okuyor. Boyut Film’e dizi için görüşmeye giden oyunculara ise dizinin senaryosu hakkında bilgi verilmiyor, hikayeyle ilgili detaylar hiçbir şekilde paylaşılmıyor. Sadece karakterlerle ilgili çok az açıklama

yapılıyor.


Asi ve Suskunlar dizileri adından sıkça söz ettiren ve Ortadoğu’dada büyük bir fan kitlesine sahip olan Murat Yıldırım yeni sezonda yapımcıların gözde oyuncularının başında bir çok yapımcıdan gelen senaryoları değerlendiren Murat Yıldırım’a son olarak Boyut Film’den bir dizi teklifi geldi.Yeni sezon için hazırlanan ‘Ahirim Sensin’ dizisi için teklif götürülen Murat Yıldırım şu günlerde dizinin senaryosunu okuyor.Yönetmenliğini Cemal Şan’ın yapacağı dizide Hayat Devm Ediyor dizisi ile dikkat çeken Onur Tuna’nında yer alabileceği konuşuluyor



Osmanlı Tokadı 6. Bölüm Fragmanı İzle


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Osmanlı Tokadı 6. Bölüm Fragmanı


osmanli_tokadi_dizisi


 


Osmanlı Tokadı 6. Son Bölüm fragmanı TRT 1 de olacak

Osmanlı Tokadı dizisinin 6. bölümü son bölümünü fragmanı izle. TRT 1′de yayınlanan Osmanlı Tokadı dizisinin son bölüm tanıtım videosunu izlemek için hoş geldiniz.

Osmanlı Tokadı 6. Bölüm Fragmanı Başrollerinde Uğur Çavuşoğlu, İsmail Hacıoğlu, Vildan Atasever, Alper Kul ve Mazhar Alanson’un oynadığı ve TRT 1′de yayınlanan dönem komedi dizisi Osmanlı Tokadı’nın son bölümünü burada


Osmanlı Tokadı 6. Bölüm Fragmanı 25 Mayıs 2013 Cumartesi




20 Mayıs İki dünya arasında 226. bölüm


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




20 Mayıs İki dünya arasında 226. bölüm


İKİ DÜNYA ARASINDA 226. BÖLÜMDE GEÇEN DİYALOGLAR;


Selim : Babam benim ya anlatacak birşey yokki aslında çok sey vardı her gece nasıl söyliceğimi düşünüyordum ama artık sözler hükmünü yitirdi.


Osman amca : Benim iznimde senin söylediğin hiçbişey hükümsüz değildir oğlum bu gece oğlumun içini kemiren derdin ne olduğunu öğrenmeden o yatağa girmicem oğlum anlat oğlum herşeyi en baştan anlat
Selim : Ben suriyeden dönerken alinin ve sahra hanımın başı dertteydi onları kurtarmak için ve onları koruyabilmek için formaliteden bir evlilik yaptık ama bu evliliğin türkiyede geçerli olduğunu ikimizde aklımızdan geçirmedik
Osman amca : Nasıl yani siz sahra kızımla suriyeden geldiğinizden beri evlimisiniz gece gece benimle dalga geçme be oğlum olur mu öyle şey


İKİ DÜNYA ARASINDA 226. BÖLÜM
Selim : Anlat dedin anlatıyorum işte baba dahasıda var madem başla dedin sonuna kadar dinle . o zaman bu evliliği ali ve sahra hanımın hayatını kurtarmak için yapmıstım sonra zaman geçti hiç ummadığım tahmin etmediğim bişey oldu ben sahra hanıma karşı
Osman amca : Selim
Selim : İzin ver anlatıyım baba.Durumu aliye anlatalım rızasını alalım istedik sonra size açıklama yapıcaktık ama
Osman amca : Ama ali annesine silah çekicek kadar öfkelendi bu duruma


 




Beyaz Show 17 Mayıs Rafet El roman Ezo benimki kalbine sürgün düeti şarkısı


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Beyaz Show 17 Mayıs Rafet El roman Ezo benimki kalbine sürgün düeti şarkısı


306851_340583542735404_1200265699_n


 


 


Rafet El Roman ve yeni albümünde bu şarkıda onunla düet yapan yeni bir ses Ezo…


İşte Rafet El Roman ve Ezo’nun muhteşem düeti kalbine sürgün şarkısı sözleri;


Kimilerine göre lazım değil aşk,


Kimilerine göre hain,
Ama ben seni çok Ben seni çok sevdim,
Küçücük bir kalpten sana açılan,
Dünyalar kadar büyük bir ışık,
Ama ben seni çok Ben seni çok sevdim,
Derler ki unutmalı zamana bırakmalı,
Nasıl olsa sarılır yaralar bir gün,
Ama benimki aÅŸk deÄŸil sen gibi taÅŸ deÄŸil,
Benimki kalbine sürgün,
Derlerki unutmalı zamana bırakmalı,
Nasıl olsa sarılır yaralar bir gün,
Ama benimki aÅŸk deÄŸil sen gibi taÅŸ deÄŸil,
Benimki kalbine sürgün,


 



 



18 Mayıs Beyaz show Rafet el roman unutmaki dünya fani veren Allah alır canı şarkısı


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




18 Mayıs Beyaz show Rafet el roman unutmaki dünya fani veren Allah alır canı şarkısı


Beyaz show Rafet el roman unutmaki dünya fani veren Allah alır canı şarkısı sözleri;


Kara haber tez duyulur unutsun beni demiÅŸsin,
Bende kalan resimleri mektupları istemişsin,
Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına,
Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana,


Unutma ki dünya fani veren Allah alır canı,
Ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca,


 


18 Mayıs Beyaz show Rafet el roman unutmaki dünya fani veren Allah alır canı şarkısı Dinle


 




17 Mayıs 2013 Cuma

Hepsi Benim Olsun Başvuru Formu Star TV


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Star TV yeni Yarışma Programı Hepsi Benim Olsun Başvuru Formu


Hayatının oyununu oynamaya hazır mısın? Rengini seç, şansına inan, ödülüne güven, ikna et ve kazan! Hepsi Benim Olsun Yakında Star’da! reklamları yapılmaya başlayan Hepsi Benim Olsun yarışma programı ile ilgili şu an için çok fazla ayrıntı yok. Yurt dışından uyarlandığı için şimdilik tanıtım için yurt dışı yarışmalarında ki görüntüler ekranlara yansıyor. Kolay para kazanma olarak görülen bu yarışma programlarının yine büyük ilgi göreceği aşikar. Star tv’nin yeni yarışma programını Hepsi Benim Olsun’a katılmak isteyenler için.. Başvuru Formu


Hepsi Benim Olsun BaÅŸvuru Formu Star Tv


Hepsi Benim Olsun BaÅŸvuru Formu‘na Üstteki linke tıklayarak ulaÅŸabilirsiniz.



star-tv-yeni-logo


Hepsi Benim Olsun BaÅŸvuru Formu




Hatayda kaçak mazot deposu patladı 10 ölü


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Hatayda kaçak mazot deposu patladı 10 ölü



Hatay’da kaçak mazot deposu patladı: 10 ölü


 


Hatay’ın Altınözü İlçesi’ne bağlı Tanışma Köyü’nde jandarma kaçak mazot ihbarı yapılması üzerine bir eve baskın düzenledi.



20 Mayıs Bugün ne giysem ayın galası birincisi kim oldu


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




20 Mayıs Bugün ne giysem ayın galası birincisi kim oldu


Show TV ekranlarında yayınlanan “Bugün Ne Giysem?” ayın galaları ile başlıyor.


2013 yılının en şık kadınının belirleneceği 100.000 TL Büyük Ödül’lü “Bugün Ne Giysem?” yarışmasında Nisan ayının gala gecesi ile esas heyecan başlıyor.


Jüri koltuğuna Çağla Şikel Altuğ, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Özge Ulusoy’un oturduğu ve backstage’nde Uğurkan Erez’in yer aldığı gala gecesi birbirinden özel konuklarını ağırlayacak!


BUGÜN NE GİYSEM ADAYLARINDAN KİM BİRİNCİ OLUR SİZCE? Yorumlarınızı aşağıdaki yorum kısmına yazabilirsiniz.



20 Mayıs Bugün ne giysem ayın galası Sinan Akçıl, Yolanthe Cabau


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




20 Mayıs Bugün ne giysem ayın galası Sinan Akçıl, Yolanthe Cabau


 


SİNAN AKÇIL “BUGÜN NE GİYSEM? – GALA GECESİ”NDE!


“Bugün Ne Giysem? – Gala Gecesi”nin sürpriz konuğu olan “Sinan Akçıl” yeni şarkılarıyla geceye damga vuracak! Modaya yeni bir haz kazandıran ve farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Emel Acar’da bu özel geceye imzasını atacak!


“Bugün Ne Giysem – Gala Gecesi” ile 13 Mayıs Pazartesi 20.00′da Çağla Şikel Altuğ’un sunumuyla canlı yayınla Show TV’de yayınlanacak.


Show TV ekranlarında yayınlanan “Bugün Ne Giysem?” ayın galaları ile başlıyor.


2013 yılının en şık kadınının belirleneceği 100.000 TL Büyük Ödül’lü “Bugün Ne Giysem?” yarışmasında Nisan ayının gala gecesi ile esas heyecan başlıyor.


Jüri koltuğuna Çağla Şikel Altuğ, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Özge Ulusoy’un oturduğu ve backstage’nde Uğurkan Erez’in yer aldığı gala gecesi birbirinden özel konuklarını ağırlayacak!



Galatasaray'ın Yeni Sezon Forması


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Galatasaray 2013-2014 Parçalı Yeni Forması


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 19. şampiyonluk kupasına kavuşacağı Trabzonspor maçı öncesinde, yeni sezon için tasarlanan parçalı formayı satışa sunacak.


GS Store’larda şampiyonluk kupasını alacakları maç öncesi satışa çıkacak parçalı forma Galatasaray taraftarı tarafından merakla beklenirken,eğer Türkiye Futbol Federasyonu izin verirse Spor Toto Süper Lig’in kapanış maçına da Galatasaraylı futbolcular bu yeni parçalı formaları giyebilecek. (Ancak yönetim başvurusuna rağmen, talimatlar gereği sezon başında bildirilen formaların dışında giyilmesi yasak olduğu için, Trabzonsppor karşısında yeni formaların giyilmesine izin verilmesi beklenmiyor.)



GS-yeni-forma


GS yeni forma



 


Galatasaray-yeni-formagalatasaray-yeni-forma-2014



16 Mayıs 2013 Perşembe

Yağmurdan Kaçarken 9. Bölüm Fragman Özeti


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Yağmurdan Kaçarken 9. Bölüm Fragman Özeti


Yağmurdan Kaçarken 9. Bölümde neler olacak dersiniz? Erdi’nin yaralanmasının ardından herkes hastaneye gider. Korkmaz ve Carlos Yılmaz’ı merak eden Lidya ve kızların da hastaneye gitmesi, talihsiz karşılaşmaların yaşanmasına neden olur. İdil, kocasının gece nerede olduğuyla ilgili yalan söylediğini düşünmektedir ama, Aynur kendi kocasına toz kondurmaz. Yine de Korkmaz’ın cebinde bulacağı telefon numarası, Aynur’un da şüphelenmeye başlamasını sağlayacaktır.


Yağmurdan-Kaçarken-Dizi-Jeneriği


 


 


Yağmurdan Kaçarken 9. Bölüm Fragman Özeti Korkmaz ve Carlos Yılmaz, Erdi’yi döven adamların peşine düşerken, İdil ve Aynur da kocalarının peşine düşer. Bu takip, Carlos Yılmaz’ın İdil’in yepyeni bir yönüyle tanışmasına vesile olur. Lidya ise artık nefret ettiği Harun’un şirketinde daha fazla çalışamayacağını anlar ve kendi şirketini kurmak için istifa eder.


Yağmurdan Kaçarken 9. Bölüm Yayın Tarihi        : 18 Mayıs 2013 / Cumartesi


 



19 Mayıs 2013 Şeffaf Oda Konukları Çelik Nur Erkul


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




19 Mayıs 2013 Şeffaf Oda Konukları Çelik Nur Erkul


FOX TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan sevilen dizi Ali Ayşe’yi Seviyor’un Ayşe’si güzel oyuncu Nur Erkul,


Ali-AyÅŸeyi-Seviyor-Nur-Erkul


19 Mayıs 2013 Şeffaf Oda Konukları




Bir tiyatro oyunu için kadın kılığına giren ve gündeme bomba gibi düşen ünlü şarkıcı 
Çelik.


Nur Erkul ve Çelik’in konuk olduğu, Güneri Civaoğlu ile Şeffaf Oda, Pazar 10.45‘de FOX‘ta!



 



20 Mayıs 2013 okullar tatil mi?


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




20 Mayıs 2013 okullar tatil mi?


19 Mayısın hemen sonrasının tatil olup olmadıgına dair her yıl çeşitli varsayımlar ortaya atılır.. Bu günlerde soruların en çok sorulanı bir soru da “20 Mayıs 2013 okullar tatil mi? 20 Mayıs’da ilk ve orta okullar tatil olacak mı?“. Biz de araştırdık doğru cevabı veriyoruz:



20 Mayıs 2013 okullar tatil mi? sorusuna cevap resmi kaynaklardan olacak. 9 Mayıs Atatürk’ü Anma gençlik ve Spor Bayramı bu yıl pazar gününe denk geliyor. Haliyle pazar günü kutlamalar olacak. Bu kutlamalarda görev alacak öğrenciler ise genellikle ortaöğretim (lise) öğrencileri olacak. Dolayısıyla lise öğrencilerine 20 Mayıs 2013 Pazartesi günü tatil olacak. İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin ilgili maddesine göre 20 Mayısta İlk ve Ortakullar Tatil olacaktır. 


 


RESMÄ° TATÄ°LLERLE Ä°LGÄ°LÄ° MADDE


d) Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı (19 Mayıs günü törenden sonra başlar ve 20 Mayıs günü akşamı sona erer.)


SON OLARAK 16 MAYISTA BAKAN ACIKLADI:


Ä°LK VE ORTA OKULLAR DA 20 MAYIS PAZARTESÄ° TATÄ°L OLACAK..


Bakan Nabi Avcı:  Tatil konusuna gelince sadece liselere değil bunu düzeltiyoruz; ilkokul ve ortaokullarımız da 20 Mayıs günü tatil yapabilecekler” dedi.  Sizde yorumlarınızı aşağı yazıp  konuyu begenerek arkadaşlarınıza duyurunuz..



Şefkat Tepe 112. bölüm fragmanı özeti


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Şefkat Tepe 112. bölüm fragmanı


Şefkat Tepe 112. bölüm, Şefkat Tepe 112. bölüm özeti, Şefkat Tepe 112. bölümde neler olacak, Şefkat Tepe 113. bölüm fragmanı


sefkat-tepe-dizisi


 


 


ye devam ediyor. Dizinin yeni bölümü ile merak edilen olayların ana hatlarının tanıtıldığı fragmanı bugün meraklısıyla buluştu. Şefkat Tepe 112.bölüm fragmanı yayınlandı. 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü STV ekranlarında yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşacak dizinin 112. bölüm fragmanını yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.


Şefkat Tepe 112. bölüm fragmanı




15 Mayıs 2013 Çarşamba

Dragon City Saf Ejderha nasıl yapılır


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Dragoncity oyununda zirve ejderha olarak göze çarpan ejderhadır. Oyunu oynayan herkes bu ejderha için kombinasyonlar yapar ve saf ejderhayı almaya çalışır. Bu ejderhayı alanlar oyunu istediği gibi çok iyi bir şekilde geliştirerek ilerleyebilir. Tabiki kolay değil ama adım adım bu ejderhayı alabilirsiniz.


Level 10 Saf Ejderha’nın kazandırdığı altın miktarı: dakikada 420 altın üretir. Zaten oyunda bundan sonra altın ihtiyacınız kalmaz istediğinizi alırsınız. Önemli olan oyun içerisinde gems sayısıdır. Eğer saf ejderhanız varsa birçok oyuncu ile savaşarak oradan kazanabilirsiniz.


Saf ejderha için önceki yazılarımızda anlattığımız efsane ejderhaları çiftleştirmeniz gerekiyor.


SAF Ejderha = Ayna|Efsanevi|Kristal|Rüzgar


Bunları kendi arasında çiftleştirin ve 1 Gün 24 saat derse yani 2 gün süre çıkarsa saf ejderhanız geliyor demektir


 



Kuzeyin Cemreye teknede evlilik teklif ettiği sahne


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Kuzey Cemreye teknede evlilik teklif ettiÄŸi sahne


Kuzey-Güney-73.Bölüm-Fragmanı


 


Kuzey sonunda tüm sorunlarını arkasında bıraktı ve belki de dizinin başından beri beklenen o sahne gerçekleşti. Kuzey Cemre’ye çok güzel bir sürpriz yaptı ve evlilik teklifi etti. Önce Cemre’yi Samsun’a gideceğim diye kandırdı ve tekneye bindirdi. Tekne de hazırlanmış ortam ve evlilik teklifi için herşey hazırdı. O duygusal sahne eminim tüm Kuzey Güney hayranlarını çok etkilemiştir.


Kuzey Cemreye evlilik teklif ettiği sahne, 15 mayıs Kuzey Cemre evlilik teklifi, kuzey güney 15 mayıs kuzeyin teknede evlilik teklif etti, 15 mayıs kuzey cemre evlilik teklifi, 15 mayıs kuzey cemre teknede doğumgünü sürprizi ve evlilik teklifi sahnesi




Beyaz Show 17 Mayıs Rafet El Roman Yılmaz Vural Selim Bayraktar Eda Ece konuk oluyor


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Beyaz Show 17 Mayıs Rafet El Roman Yılmaz Vural Selim Bayraktar Eda Ece konuk oluyor


Beyaz-ShowBeyaz Show 17 Mayıs Rafet El Roman


Beyaz Show 17 Mayıs 2013 cuma akşamı kanal d de ekrana geliyor. Beyaz Show”a bu hafta; pop müziğin güçlü yorumcularından Rafet El Roman, SB Elazığspor’un başarılı ve renkli teknik direktörü Yılmaz Vural, başarılı oyuncu Selim Bayraktar ve güzel oyuncu Eda Ece konuk oluyor.


Beyaz sow 17 mayıs 2013 de Sohbeti, eğlencesi, birbirinden komik vtr’leri, esprileri, skeçleri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu gece de yine şahane! Sakın kaçırmayın! Beyaz Show 17 Mayıs Rafet El Roman Yılmaz Vural Selim Bayraktar Eda Ece konuk oluyor sakın kaçırmayın.. Beyaz Show 17 Mayıs Yılmaz Vural,  Beyaz Show 17 Mayıs Selim Bayraktar, Beyaz Show 17 Mayıs Eda Ece, Beyaz Show 17 Mayıs fragmanı


Yayın Tarihi : 17 Mayıs Cuma /2013
Yayın Saati : 23.15



Beni Affet Sezon Finali mi yapacak yoksa Bitecek mi?


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Beni-Affet-Resim


Beni Affet Sezon Finali mi yapacak yoksa Bitecek mi?


Sevilen dizi Beni Affet Sezon Finali mi yapacak yoksa Bitecek mi? sorusunu anket olarak sizler için hazırladık.


Bakalım izleyenler diziden memnun mu? Beni Affet 2013 de Sezon Finali mi yapmalı yoksa Bitecek mi? sorusunu Beni affet izleyicilerine soruyoruz. Sonuçlar dizi yapımcısına ulaştırılacaktır. Beni Affet Sezon Finali mi yapsın yoksa bitsin mi ?


Ankete katılanlar aşağı yorumlarını da yazabilir..


Beni Affet izleyenlerine anketimizi duyurabilirsiniz..


TEÅžEKKÃœRLER..


Beni Affet Sezon Finali mi yapacak yoksa Bitecek mi?






Beni Affet Final mi yapmalı sezon finali mi yapmalı?




View Results




Loading ... Loading ...



Bu konuyla ilgili görüşlerinizi aşağı yazabilirsiniz..




Merhamet 15. Yeni Bölüm Fragmanı İzle (22.05.2013)


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Kanal D‘ nin sevilen dizisi Merhamet Narin’ in dram dolu hayat mücadelesiyle devam ediyor. Narin, Fırat’ tan bir türlü vazgeçemez. Irmak Fırat’ ın ayrılma kararıyla yıkılır, bunalıma girer. Irmak her fırsatta Fırat’ ı düşünür, Fırat ise Narin’ i düşünmekten biran olsun vazgeçemez. Irmak Fırat’ ın ilgisiz tavırlarından dolayı bunalıma girer ve intihar eder. Fırat, Irmak’ ın bu durumu atlatması için elinden geleni yapar. Narin bir taraftan Şadiye’ yi aramaya devam eder. Narin’ in kardeşini bulma çabası sonuç verir ve iki kız kardeş yıllar sonra birbirlerine kavuşur.



Merhamet1


Narin & Fırat





Seksenler Aşk Benim Neyime Şarkısı Sözleri 14.05.2013


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




TRT 1′in sevilerek izlenen dönem dizisi Seksenler 14 Mayıs 2013 Salı akşamı yeni bölümü ile ekranlara geldi. Geçtiğimiz haftaki bölümde Almanya’ya çalışmaya ve Gülden’e olan aşkını unutmaya giden Ahmet, 2 günlüğüne Türkiye’ye döner. Ahmet’in Türkiye’ye geldiğinde Gülden’in evlilik hazırlığı içinde olduğunu öğrenmesi oldukça duygusal anların yaşanmasına neden olur. Seksenler’in 14.05.2013 akşamı yayınlanan bölümünde Aşk Benim Neyime adlı şarkı çaldı. Burcu Güven’in seslendirdiği Aşk Benim Neyime şarkısının sözlerini yazımızın devamında bulabilir, şarkıyı tekrar dinleyebilirsiniz.


Seksenler Aşk Benim Neyime Şarkı Sözleri


ah yine hasret yağdı üstüme


sevdan kor oldu düştü gönlüme


bunca gün geçti de gelmedi yine


çok zormuş çekmek böyle bir çile


vay vay vay vay benim halime,


aÅŸk benim neyime


vur gönül teline


yangınım olsun…


vay benim halime


aÅŸk benim neyime


vur gönül teline


yangınım olsun



seksenler büklüm büklüm


Seksenler – Aşk Benim Neyime Şarkı Sözleri 14.05.2013



Seksenler Aşk Benim Neyime Şarkısı Dinle





Dan Brown - Cehennem Kitabı Özeti


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Dünyaca ünlü yazar Dan Brown 4 yıl aradan sonra yeni kitabı Cehennem‘i piyasaya çıkarttı. Orjinal adı Inferno olan ve birçok ülke ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunulan Cehennem‘in aldığı ilk yorumlar ise oldukça olumlu. Haberimizde Dan Brown’ın Cehennem Kitabı‘nın ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bir bölümünü sizlerle paylaşmak istedik. Dan Brown’ın Cehennem Kitabı‘ndan bir bölümü yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Dan Brown – Cehennem Kitabı’ndan Bir Bölüm


Eski Bizans baÅŸkentinde akÅŸam olmuÅŸtu.


Marmara Denizi’nin kıyısında yanan ışıklarla birlikte camiler ve ince minarelerden oluşan şehir silueti aydınlandı. Akşam namazı vaktiydi ve şehirdeki hoparlörlerden ibadet çağrısı yapan ezan sesleri yankılanıyordu.


La ilahe illallah.


Allah’tan başka ilah yoktur.


İnançlılar camilere koşarken, şehrin geri kalanı işlerine devam ediyorlardı. Gürültücü üniversite öğrencileri biralarını içiyor, işadamları anlaşmalarını yapıyor, tüccarlar baharatlarını ve halılarını pazarlıyor ve turistler büyülenmiş bir halde olan biteni izliyorlardı.


Burası ikiye bölünmüş bir dünya, karşıt güçlerin şehriydi: Dindarlarla laikler; eskiyle yeni; Doğu’yla Batı… Avrupa ile Asya arasındaki coğrafi sınırda duran bu ebedi şehir, gerçekten de Eskidünya’dan daha da eski bir dünyaya uzanan bir köprüydü.


Ä°stanbul .


Artık Türkiye ’nin başkenti olmayan şehir, yüzyıllar boyunca üç farklı imparatorluğun; Bizans, Roma ve Osmanlı’nın merkezi olmuştu. Bu yüzden İstanbul, tarihi en fazla çeşitlilik gösteren yerlerden biriydi. Şehir; Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii, Yedikule ile ilgili folklorik savaş, zafer ve yenilgi efsaneleriyle doluydu.


O akşam gökyüzünden bir C-130 nakliye uçağı fırtına bulutlarının arasından Atatürk Havalimanı’na doğru alçalıyordu. Kokpitin içinde pilotların arkasındaki mürettebat koltuğunda oturan Robert Langdon kendisine manzaralı bir koltuk verildiği için rahatlamış bir halde ön camdan dışarı bakıyordu.


Bir şeyler yiyip uçağın arka tarafında yaklaşık bir saat uyuduktan sonra kendini canlanmış hissediyordu. Langdon sağ tarafta Marmara Denizi’nin karanlığında çıkıntı yapan boynuz şeklindeki parlak yarımadanın, İstanbul’un ışıklarını görebiliyordu. Burası, Asyalı kız kardeşinden kavisli bir karanlık şeritle ayrılmış Avrupa tarafıydı.


Boğaziçi.


Boğaziçi ilk bakışta İstanbul’u ikiye bölen geniş bir yarık gibi görünüyordu. Ama Langdon, kanalın İstanbul’un ticaretinin hayat kaynağı olduğunu biliyordu. Boğaziçi, şehre iki kıyı şeridi sunmanın yanı sıra Akdeniz’den Karadeniz’e gemi geçişini ve İstanbul’un iki dünya arasında bir ara istasyon görevi görmesini sağlıyordu.


Uçak bir sis tabakası arasından alçalırken Langdon’ın gözleri uzaktaki şehri tarayarak bulmaya geldikleri büyük yapıyı aradı.


Enrico Dandolo’nun mezarının bulunduğu yer.


Anlaşıldığı kadarıyla Venedikli hain düka Enrico Dandolo Venedik’e değil, 1202’de fethettiği kalenin kalbine, aşağılarında sere serpe uzanan şehre gömülmüştü. Ve Dandolo, fethettiği şehrin sunabileceği en kutsal yerde; günümüze kadar bölgenin en değerli mücevheri olarak kalan binada ebedi istirahatgâhına yerleştirilmişti.


Ayasofya.


MS 360 yılında inşa edilen Ayasofya, Enrico Dandolo ve Dördüncü Haçlı Seferi ordusunun şehri fethettiği 1204 yılına kadar Doğu Ortodoks Katedrali olarak hizmet vermişti. On beşinci yüzyılda, Fatih Sultan Mehmet’in Konstantinopolis’i ele geçirmesinden sonra camiye dönüştürülmüş ve 1935 yılında müze haline getirilene kadar Müslümanların ibadethanesi olarak hizmet vermişti.


Langdon, altın yaldızlı kutsal bilgelik mouseion’u, diye düşündü.


Ayasofya’daki altın yaldızlı süslemeler San Marco’dakilerden çok daha fazlaydı ve ismi gerçekten de “Kutsal Bilgelik” anlamına geliyordu.


Langdon muazzam binayı gözünün önüne getirdi ve altında bir yerlerde, karanlık bir lagünde suyun dibinde iple bağlı, dalgalanan bir balon olduğunu ve yavaş yavaş çözünerek içindekileri serbest bırakmaya hazırlandığını düşündü.


Langdon geç kalmış olmamalarını diledi.


Sinskey uçakta bir süre önce çalışma alanına doğru kendisini izlemesini işaret ederek heyecanla, “Binanın alt katları sualtında kalmış,” demişti. “Ne bulduğumuza inanamazsın. Göksel Gülensoy adında bir belgesel film yönetmeni duymuş muydun?”


Langdon başını iki yana


sallamıştı.


Sinskey, “Ayasofya’yı araştırırken,” demişti. “Orası hakkında bir film yapıldığını öğrendim. Birkaç yıl önce Gülensoy’un çektiği bir belgesel.”


“Ayasofya hakkında düzinelerce film yapıldı.”


Sinskey’nin çalışma alanına vardıklarında, “Evet,” demişti. “Ama bunun gibisi yapılmadı.” Langdon’ın görebilmesi için dizüstü bilgisayarını çevirmişti. “Oku.”


Langdon oturup Gülensoy’un son filmi Ayasofya’nın Derinlik-le-rinde’den bahseden makaleyi okumuştu. Hürriyet Daily News dahil çeşitli haber kaynaklarından derlenmişti.


Langdon okumaya başlar başlamaz Sinskey’nin neden heyecanlandığını anlamıştı. İlk iki kelime bile Langdon’ın kafasını kaldırıp hayretle ona bakmasına neden olmuştu. Tüplü dalış mı?


Sinskey, “Biliyorum,” demişti. “Okumaya devam et.”


Langdon tekrar makaleye dönmüştü…


Dan-Brown-Cehennem-Kitabı

Dan Brown Cehennem Kitabı




Kuzey Güney 75.Bölüm Fragmanı


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Kuzey Güney 75.Bölüm Fragmanı daha diziyi izlemeden bile bizleri bu kadar heyecanlandırmayı başarabiliyorsa,Kuzey Güney 75.Bölümü kim bilir ne sahnelere gebe olacak.Kuzey Güney 75.Bölüm Fragmanı 22 Mayıs 2013 tarihli yayına denk gelecek ve bütün Kuzey Güney hayranlarını ekrana kitleyecek bu bir gerçek.


Kuzey Güney 75.Bölüm Fragmanı


kuzey-güney


 


 


Kuzey Güney 75.Bölüm Fragmanı


Kuzey Güney 75.Bölüm Fragmanı dizi ekibi tarafından yayınlanır yayınlanmaz fragmanbizle olarak sizlere sunacağız,sizlerde bu fragman hakkında görüş ve önerilerinizi bizlere iletebilirsiniz.Sizlerin 22 Mayıs 2013tarihli kuzey güney yorumlarınız çok değerli




Pis Yedili 69.Bölüm Fragmanı


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Pis Yedili 69.Bölüm Fragmanı yayına girer girmez sitemizde olacak,dizinin heyecan ve kahkaha dolu bu bölümleri her geçen gün izleyicinin biraz daha ilgisini çekiyor ve Pis yedili dizisi bu haftaki 69.bölümü özetini içerek Pis Yedili 69.Bölüm Fragmanı izleyebilirsiniz


Pis-Yedili


 


Pis Yedili 69.Bölüm Fragmanı


Pis Yedili 69.Bölüm Fragmanı yayınlandığında sitemizdeki fragmanda güncellenecektir 22 Mayıs 2013 tarihine kadar güncellenmesi beklenmektedir.




14 Mayıs 2013 Salı

Şevval Sam Muhteşem Yüzyıl Türküsü


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Muhteşem Yüzyıl Şevval Sam Türküsü


Muhteşem Yüzyıl dizisi başladığından beri o kadar çok oyuncu diziye girip çıktı ki saymakla bitmiyor. Muhteşem Yüzyıl‘a yine ünlü bir isim konuk oyuncu da olsa katılarak renk katacak. Bu yeni isim sesiyle ve oyunculuğu ile büyük beğeni kazanan Şevval Sam oldu. Şevval Sam’ı, Muhteşem Yüzyıl dizinin 99. bölümünde Mihrimah Sultan’ın annesi Hürem Sultan’ın planları ve baskısı doğrultusunda Rüstem Paşa ile evlenmek zorunda kaldığı düğünün kına gecesinde türkü söylerken izleyeceğiz.


Şevval Sam, Mihrimah Sultan’ın kına gecesinde türkü seslendirecek. işte o türkü ve sözleri :


Muhteşem Yüzyıl Mihrimah Sultanın Kına Gecesi-Şevval Sam’ın Türküsü Sözleri


Bülbül olsam gül dalında salınsam,


Ağla ağlaya yar yüreğime kan doldu,


Siyah da zülfün bembe yanak üstüne bend oldu,


Alıverin bağlamamı çalayım aman aman,


Çalayım da zarı zarı ağlayayım,


Bir mendil ver gözyaşımı sileyim aman aman,


Ağlaya ağlaya ah yüreğime kan doldu,


Siyah da zülfün bembe yanak üstüne bend oldu


Kahve olsam dolaplarda kavrulsam aman aman


Toz duman olsam dağ başında savrulsam


Kemer olsam yâr beline sarılsam aman aman


Ağlaya ağlaya ah yüreğime kan doldu


Siyah da zülfün bembe yanak üstüne bend oldu


Muhteşem Yüzyıl Şevval Sam Kına Türküsü ve Sözleri




Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları 22.05.2013


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




strong>Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Eskişehirspor’u penaltılarla 5-2 mağlup ederek finale yükselen Fenerbahçe‘yle, Sivasspor’u 6-0 mağlup ederek finale adını yazdıran Trabzonspor arasında oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası Final maçının oynanacağı şehir ve stat belli oldu. Buna göre Fenerbahçe-Trabzonspor maçı 22.05.2013 çarşamba akşamı saat 22:45′te Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak. Fenerbahçe-Trabzonspor maçının bilet fiyatları‘nı ve detaylı bilgiyi haberin devamında bulabilirsiniz.


20130510-175801


Fenerbahçe-Trabzonspor Maçı Bilet Fiyatları


FB-TS kupa finali maçı bilet fiyatları belli olduğunda yazımıza ekleyeceğiz.


Sizce Fenerbahçe-Trabzonspor ZTK Final Maçını Hangi Takım Kazanır?


Tahmininzi sayfanın altındaki yorum panelinden yazabilirsiniz.


 



Dragon City Soğuk Ateş Ejderhası Nasıl Yapılır?


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Soğuk Ateş ejderhası ya da CoolFire Dragon.


Dragoncity oyununda temel önemli ejderhalardan birisi olan SoÄŸuk Ateş ejderha’sının nasıl yapılır ve hangi ejderhaları kombine edeceÄŸimize bakalım. SoÄŸuk Ateş ejderha dragoncity oyununun efsane ejderhaları çıkartmak için kullanılan ejderhalardan biridir. Oyun içersinden saf ve efsane ejderhalarla birlikte en çok kullandığım ve en sevdiÄŸim ejderhalardan bir tanesidir.


Soğuk Ateş Ejderha çıkartmanız için yapmanız gereken çiftleştirmeler :


soğuk-ateş-alev-ejderhası


 


Dragon City Soğuk Ateş Ejderhası Nasıl Yapılır Video




Beni Böyle Sev 15.Bölüm Fragmanı


Sitemize Destek olmak için Reklama 1 kere Tıklarsanız Sevinirim.




Beni Böyle Sev 15.bölüm fragmanı dizinin yeni bölüm tanıtımı olarak literatürdeki yerini edindi. Beni Böyle Sev dizisi yeni dizilerden biri olarak kısa sürede kendi seyirci kitlesini oluşturdu. Beni Böyle Sev 20 Mayıs fragmanı ile 15.bölümünü tanıtmış oldu.


Beni-Böyle-Sev


 


Beni Böyle Sev 15.Bölümün Fragmanı


Beni Böyle Sev 15.bölüm fragmanı dizinin takipçileri için hazırlandı. Seyredemeyenler, merak edenler veya yeniden seyretmek isteyenler için Beni Böyle Sev 15.bölüm fragmanı yazımızın devamında olacaktır.


 




11 Mayıs 2013 Cumartesi

Ben Buralarda Yeniyim Oyuncuları Karakterleri Konusu Müzikleri Fragmanı



Ben Buralarda Yeniyim Dizi Oyuncuları Kimler


Ben Buralarda Yeniyim dizisi oyuncu kadrosu hakkında bilgiler vermeye çalışacağız. İlerleyen yazışarımızda Ben Buralarda Yeniyim jenerik müziği, Ben buralarda yeniyim dizisinde çalan şarkı ve Ben buralarda yeniyim dizi muziklerini dinlemeniz için sizlere sunacağız. Dizide çalan şarkıları indirmeniz için yayınlayamıyoruz.


Başarılı isimleri bir araya getirecek olan bu dizi Türkmax kanalı üzerinden izleyici ile buluşacak. Aşk Kırmızısı Eğreti Gelin, Sultan dizisi gibi projelerde adından söz ettiren ve Cem Özer’in eski eşi olan yeşil gözlü güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın başrollerinde oynayacağı ben buralarda yeniyim ne zaman başlıyor? sorusununda yanıtı çok yakında eklenecek.


nurgul-yesilcay


Ben Buralarda Yeniyim Konusu; Şu şekilde Sevgilisi Tolga Karaçelik‘in yönettiği Murat Gürvardar senaryosunu yazdığı yeni dizi kadrosunda başrol oynayacak olan Nurgül Yeşilçay’ın dizisi Türkmax kanalında yayınlanacak.


Nurgül Yeşilçay Altın Koza röportajı izle


Nurgül Yeşilçay Ben Buralarda Yeniyim dizisi için estetik operasyon geçirdi haberleri geldi. Bir psikolog kadının doğumdan sonra değişen evlilik hayatlarını konu alıyor.

Dragon City Sakız ejderhası Nasıl Çıkar



dragon city sakız ejderhası yapma,dragin city sakız ejderhası,sakız ejderhası nasıl çıkar,sakız ejderhası elde etme,gummy dragon yapma


Sakız Ejderhası ya da Gummy Dragon.


Dragoncity oyununda temel önemli ejderhalardan birisi olan Sakız ejderhanın nasıl yapıldığına ve hangi ejderhaları kombine edeceğimize bakalım. Sakız  ejderha dragoncity oyununun efsane ejderhaları çıkartmak için kullanılan ejderhalardan biridir. Oyun içersinden saf ve efsane ejderhalarla birlikte en çok kullandığım ve en sevdiğim ejderhalardan bir diğeridir.


Sakız Ejderha çıkartmanız için yapmanız gereken çiftleştirmeler :


sakız-gummy-ejderha


 


Sakız Ejderha Saldırıları : Eğitim merkezini kullanarak farklı saldırılarda öğretebielceğiniz nadir ejderhalardan bir tanesidir. Oyunun başlarında çok işime yaradığını belirteyim.


 


Sakız Ejderha Saldırıları :


  • Lazer Işını

  • Elektrik Çarpması

  • ÇArpıcı Vuruş

 


 



Herşey Yolunda Merkez 6.Bölüm Fragmanı



Herşeу Yolunda Merkez diziѕi bölüm fragmanı beklenen tanıtım vidеolarından biriydi. Yenі bir dizi оlmasına rağmen ilgi gören, özellikle genç kesimden ilgi gören Herşey Yolunda Merkez dizisi her hafta o haftanın bölümünü tanıtan bіr fragmanla yenі bölümlerin müjdesini vermeye devam еdiyor. Herşey Yolunda Merkez 6.Bölüm Fragmanı 14 Mayıs 2013 izleyerek sіzlerde Herşey Yolundа Merkez dіzіsіnіn 6.bölümüne ilişkin sorularınıza yanıt bulabilirsiniz bu fragmanı ile Yeni bir dizi olmasına rağmen kısa sürede kendi izleуici kitlesini kurmayı başaran dizi Herşey Yolundа Merkez poliѕiye ve komedі kavramlarını harmanlaуan bir dizi. Herşey Yolunda Merkez bu hafta bölümü іle ekranlarda olaсak. Dizi ekibinin hazırladığı Herşey Yolunda Merkez bölüm fragmanı seуirciуe sunulduğunda “Herşey Yolunda Merkez Bölüm Fragmanı” bаşlıklı уazımızda bulabilecekѕiniz.


Her-Şey-Yolunda-Merkez-Dizi


 


Herşey Yolunda Merkez Bölümün Fragmanı


Herşey Yolunda Merkez bölümün fragmanı beklenen dizi fragmanları arasında уerini аlıyor. Herşey Yolunda Merkez frаgmаnlаrı sitemizdeki “Herşey Yolunda Mеrkеz” kategorisinde bulunmaktadır. Geçmiş bölümlerin ve gelecek bölümlerin fragmanlarına bu kategоriden erişebilirsiniz. Herşey Yolunda Mеrkеz 14 Mayıѕ fragmanı оlarak da bilinen dizinin bölüm fragmanı dizi ekibi tarafından Herşey Yolundа Merkez bölümden sahnelerin derlenmesіyle oluşan kеsitlеrdеn ortaya çıkacaktır.




Fenerbahçe Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı Ne Zaman Nerede Oynanacak?



22 mayıs fenerbahçe trabzonspor maçı canlı izle, ATV fenerbahçe trabzonspor maçı canlı izle, fenerbahçe trabzonspor maçı ne zaman, fenerbahçe trabzonspor hangi kanalda, ziraat türkiye kupası final maçı, fenerbahçe trabzonspor ziraat türkiye kupası maçı izle, fenerbahçe trabzonspor maçını canlı veren kanallar, fenerbahçe trabzonspor maçı canlı izle 22.05.2013, 22 mayıs fenerbahçe trabzonspor ATV, fenerbahçe trabzonspor maç özeti izle 22.05.2013
Ziraat Türkiye Kupası Finali belli oldu…


2013 Ziraat Türkiye Kupası finali 22 Mayıs 2013 Çarşamba akşamı saat 21.30 da oynanacak.


Fenerbahçe Trabzonspor maçı nerede oynanacak?

22 mayıs 2013 çarşamba akşamı oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali  Fenerbahçe Trabzonspor maçı Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda  oynanacak…




Umutsuz Ev Kadınları 72.Bölüm Fragmanı



Umutsuz Ev Kadınları gerçekten belli bir kitleye hitap eden, izlendikçe kendini daha da çok izlettiren bir dizi ve dizi FOX tv ekranlarına geçtiği günden beri haftada iki gün iki yeni bölümü ile ekranlara geliyorUmutsuz Ev Kadınları 72.Bölüm Fragmanı da dizinin 12 Mayıs 2013 Pazar gecesi yayınlanacak olan bölümü hakkında kesitler sunuyor.Umutsuz Ev Kadınları 72.Bölüm Fragmanı izleyerek sizlerde Umutsuz Ev Kadınları 72.Bölümü hakkında bir takım bilgiler edinmiş olacaksınız.


Umutsuz Ev Kadınları 72.Bölüm Fragmanı


umutsuz-ev-kadinlari-fragman


 


Umutsuz Ev Kadınları 72.Bölüm Fragmanı


Umutsuz Ev Kadınlarının son bölüm fragmanı olan Umutsuz Ev Kadınları 72.Bölüm Fragmanı izledikten sonra izlenimlerinizi bizler için Umutsuz Ev Kadınları 72.Bölüm Fragmanı konusunun hemen altından yapabilirsiniz,unutmayın sizlerin değerli yorumları bizler için çok önemli.



Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm Fragmanı



Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm Fragmanı dizinin 18 Mayıs 2013 tarihli yayınına denk geliyor.ATV ekranlarında yayın hayatını sürdüren Yağmurdan Kaçarken ,bu hafta Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm Fragmanı ile izleyicilerinin karşısına çıkıyor.


Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm Fragmanı


Yağmurdan-Kaçarken-7.Bölüm-Fragmanı


Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm Fragman


Yağmurdan Kaçarken 8.Bölüm Fragmanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi bekliyoruz Yağmurdan Kaçarken 8.bölüm özeti niteliğinde olacaktır.




Osmanlı Tokadı 6.Bölüm Fragmanı



Osmanlı Tokadı 6.bölüm fragmanı ile seyirci karşısına çıkıyor.  Osmanlı Tokadı dizisi 18 Mayıs 2013 fragmanı dizinin bu hafta ekranlara gelecek olan 6.bölümünden kesitler sunuyor. Osmanlı Tokadı 6.bölüm fragmanı bu haftanın merakla beklenen tanıtımlarından biri olarak literatürdeki yerini alıyor. Merak edenler, seyredemeyenler veya yeniden seyretmek isteyenler için Osmanlı Tokadı 6.bölüm fragmanı yazımızın devamında olacaktır.


osmanli_tokadi_dizisi


 


Osmanlı Tokadı 6.Bölüm Fragmanı İzle


 


 




Şefkat Tepe 111.Bölüm Fragmanı


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Şefkat Tepe 111.Bölüm Fragmanı dizi ekibi tarafından STV ekranlarına geldi.Şefkat Tepe 111.Bölüm Fragmanı 18 Mayıs 2013 tarihli yayının habercisi durumunda ve sevilerek takip edilen Şefkat Tepedizisinin bu son bölüm fragmanı olan Şefkat Tepe 111.Bölüm Fragmanını izlemenizde fayda var.


Şefkat Tepe 111.Bölüm Fragmanı


sefkat-tepe-dizisi


 


Şefkat Tepe 111.Bölüm Fragman 18 Mayıs 2013


Şefkat Tepe 111.Bölüm Fragmanı ile ilgili yorum ve görüşlerinizi bizlere bu konunun en altından yorum atarak iletebilirsiniz.Sizin değerli yorumlarınız bizler için önemli


 




10 Mayıs 2013 Cuma

Pitbull İstanbul Konseri 14.08.2013 Bilet Fiyatları


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




p>“I Know You Want Me” şarkısıyla Türkiye’de yabancı müzik listelerine giren Pitbull İstanbul Life Park‘ta konser verecek. Son zmanalarda Jennifer Lopez ile klip çalışmalarında takip ettiğimiz Pitbull Ağustos ayında Türkiye’ye geliyor. Hayranlarının merakla beklediği Pitpull konseri nerde olacak? Pitbull İstanbul Konser bilet fiyatlarını ve Pitbull İstanbul konseri ile ilgili tüm detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Pitbull İstanbul Konseri Bilet Fiyatları


Loca – 2.625.00 TL

Deluxe Lounge – 315.00 TL

Sahne Önü – 132.00 TL

Normal – 67.00 TL

Pitbull İstanbul Konseri Nerede ve Ne Zaman Olacak?


Zaman: 14 Ağustos 2013


Saat: 19:00


Yer: İstanbul Life Park


Pitbull İstanbul Konser Bilgileri 14.08.2013


“Give Me Everything Tonight”, “Let It Rain Over Me”, “International Love”, “Suavemente”, “On The Floor”gibi hitleriyle milyonların kalbini kazanan ve Christina Aguilera ile yapmış olduğu “I Just Want to Feel This Moment” düetiyle 2013 yazında da gezegeni ısıtmaya devam eden dans müziğin fenomeni Mr Worldwide – Pitbull 14 Ağustos gecesi Türkiye’deki müzikseverlerle Life Park’ta buluşacak.


Çift Platinyum ödüllü “I Know You Want Me”, Billboard listelerinde aylarca bir numarada kalan “Hotel Room Service” gibi hitlerinin yanısıra; Usher, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez, Shakira, Chris Brown, Marc Anthony gibi sanatçılarla gerçekleştirdiği “featuring” şarkılarla da tüm dünyada dans müziğin en önemli ismi haline gelen Pitbull, bugüne dek milyonlarca dijital single satışına imza attı. “Dünyayı yönettiğimi iddia etmiyorum, ben sadece kendi gezegenimi yarattım” diyen Mr Worldwide, 14 Ağustos akşamı İstanbul Life Park’ta vereceği konseriyle dans müziği hayranlarına Pitbull gezegeninde unutulmaz bir gece yaşatacak. Yazın en sıcak günlerinden birisi olacak Pitbull konserinde, sahnenin açılışını yine dünyaca ünlü Pussycat Dolls grubunun solisti Melody Thornton yapacak.



Karadayı 31.Bölüm 2.Fragmanı 13.05.2013


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




ATV’nin en çok izlenen dizilerinden Karadayı 13 Mayıs 2013 pazartesi akşamı oldukça heyecanlı bir bölümle izleyicisiyle buluşacak. Geçtiğimiz bölüm Necdet’in arkadaşı tarafından vurulan Mahir, büyük bir yaşam mücadelesinin ve Feride’nin öpücüğünden sonra hızla toparlanmaya başlar. Mahir’in ölmemiş olması en çok savcı Turgut’un canını sıkmıştır. Savcı Turgut yarım kalan işi kendisi bitirmek isteyecektir. Fakat Mahir, savcı Turgut’a bu konuda teslim olmayacaktır. Karadayı 74.Bölüm 13.05.2013 pazartesi akşamı sizlerle olacak. Karadayı 31.Bölüm 2.Fragmanı‘nı haberin devamında izleyebilirsiniz.


karadayi


Karadayı 31.Bölüm 2.Fragmanı



 



Kesha İstanbul Konseri 21.07.2013 Bilet Fiyatları


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Vodafone’nin düzenlediği İstanbul Calling konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yapılan Kesha İstanbul konseri 21 Temmuz 2013 gerçekleşecek. Los Angeles asıllı ünlü pop yıldızı Kesha Rose Sebert İstanbul konseri bilet fiyatlarını ve Kesha İstanbul konseri bilgilerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Kesha İstanbul Konseri Bilet Fiyatları 21 Temmuz 2013



Kesha-İstanbul-Konseri-Bilet-Fiyatları


Kesha İstanbul Konseri Bilet Fiyatları



Sahne Önü Ayakta – 250.00 TL

Vodafone Saha İçi Ayakta – 110.00 TL

Kesha İstanbul Konser Bilgileri


Kesha İstanbul Konser Yeri: Parkorman


Saat: 17:00


Tarih: 21 Temmuz 2013


İlk albümü “Tik Tok” ile çok hızlı bir çıkış yakalayan 1987 Los Angeles doğumlu enerjik ve çılgın pop yıldızı, söz yazarı sanatçı Kesha (Kesha Rose Sebert), 4 yaşında Nashville’e taşındı. Müzik kariyerini başlatmak için, liseyi bitirmeden önce Los Angeles’a geri dönen Kesha; Kelly Clarkson’ın “Since U Been Gone” şarkısının ortak yazar ve yapımcılığını yapan Dr. Luke ile kontağa geçti ve ünlü yapımcıyı demosuyla etkilemeyi başardı.


Kesha için en büyük dönüm noktası 2009‘da Flo Rida’nın Dr. Luke tarafından yapılan “Right Round” (Hot 100’ta 1 numara) şarkısına vokal olarak eşlik etmesidir.2009 yılının sonlarında yayımlanan ilk single’ı “Tik Tok” 11 ülkede 1 numaraya ulaştı. İlk albümü Animal Ocak 2010’da yayımlandı ve Amerika, Kanada ve Yunanistan’da müzik listelerine bir numaradan giriş yaptı. Eylül 2010 tarihine kadar Kesha toplamda 2 milyon albüm sattı ve bu albümlerden üç single’ı listelerde ilk 10’da kalmayı uzun süre başardı. Kesha, “garbage-chic” olarak adlandırdığı farklı tarzıyla genç hayranlarını peşinden sürüklemeyi başarıyor.



Şebnem Ferah Kalbim Mezar Şarkı Sözleri (2013 Yeni Albüm)


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Od adlı 2013 yeni albümle ve yeni bir tarzla karşımıza çıkan Şebnem Ferah 9 Mayıs 2013 tarihinden itibaren müzik marketlerde yerini aldı. Şebnem Ferah’ın klasik Şebnem Ferah şarkılarından dillere dolanacak bir şarkı olan Kalbim Mezar şarkısı dinleyenler tarafından çok beğenilcek bir parça. Şebnem Ferah Kalbim Mezar şarkı sözlerini ve şarkısını yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Şebnem Ferah Kalbim Mezar Şarkı Sözleri 

Şimdi Uyku Vakti Geldi, Bir Gün Daha Bitti

Bazen Bir Küçük Prens, Bazen Bir Kibritçi Kız

Bir An Bin Yıl, Bir Söz Bin Ah

Aklım Seyyah, Rengim Siyah Oldu

Bazen Bir Küçük Prens, Bazen De Bir Kibritçi Kız

Surlar Ardında Işıl Işıl Ağaçlı Bulvar

Kime Sorsan Gösterir Yerde Bir Yükselti Var

Her Şeyi Gömdüm, Kalbim Mezar

Şimdi Uyku Vakti Geldi, Bir Gün Daha Bitti

Bazen Bir Küçük Prens, Bazen Bir Kibritçi Kız

Bir An Bin Yıl, Bir Söz Bin Ah

Aklım Seyyah, Rengim Siyah Oldu

Bazen Bir Küçük Prens, Bazen De Bir Kibritçi Kız

Surlar Ardında Işıl Işıl Ağaçlı Bulvar

Kime Sorsan Gösterir Yerde Bir Yükselti Var

Her Şeyi Gömdüm, Kalbim Mezar.

Kalbim Mezar Sözleri, AkorMerkezi.com’da yayınlanmıştır.


Şebnem Ferah Kalbim Mezar Şarkısı Dinle





Şebnem Ferah Utangaç Şarkı Sözleri 2013 Yeni Albüm


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Od albümüyle yeni yine yeniden süper bir Şebnem Ferah çıkıyor karşımıza, rock kadın sanatçı deyince nedense hemen aklıma Şebenm Ferah geliyor aklıma. 2013 Od albümüyle yine süper parçalar yapmış Şebnem Ferah, onlardan biri de Utangaç şarkısı. Yazımızın devamında Şebnem Ferah Utangaç şarkı sözleriin ve şarkısını bulabilirsiniz.


Şebenm Ferah Utangaç Şarkı Sözleri


Şebnem-Ferah-OD-Albümü


Nasıl oluyor da bir sana söyleyemiyorum


Tüm dünayaya söylediklerimi söylediklerimi


Bir sana söyleyemiyorum


Nasıl oluyor da bir sana anlatamıyorum


Şarkılarda anlattıklarımı anlattıklarımı


Bir sana anlatamıyorum


Söyle nasıl oluyor


Hep böyle utangaç


Söyle nasıl oluyor


Hep Böyle utanmak


Yıldızlar kayıyor saçlarım altında


Sonra sönüyor


Durgun susuz ve aç


Hem utanmaz hem utangaç


Hem utanmaz hem utangaç


Nasıl oluyorda yanında ben olamıyorum


Bir yabancıya en yakın olurken


Yanında ben olamıyorum


Nasıl oluyor da ilk önce


Binlerce insana çığlıklarla


Seni sevdiğimi


İlk önce sana söyleyemiyorum


Söyle nasıl oluyor


Hep böyle utangaç…


Şebnem Ferah Utangaç Şarkısı Dinle 2013





Deniz Yıldızı 818.Bölüm Özeti


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Deniz Yıldızı 818.bölüm özeti dizinin takipçileri ile paylaşıldı. Deniz Yıldızı hafta içi her gün televizyonlarda yayın hayatına devam eden ve günlük dizilerin başında gelen başarılı projelerden biri. Deniz Yıldızı 10 Mayıs 2013 özet yazımızın devamında bulunmaktadır. Deniz Yıldızı uzun süredir ekranlarda olan ve her bölümü merak konusu bir dizi olarak yayın hayatına devam ediyor. Deniz Yıldızı 818.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadığından dolayı dizi ekibi tarafından derlenen Deniz Yıldızı 818.bölüm özetiseyirciyle paylaşıldı.


Deniz Yıldızı 818.Bölüm Özeti 10 Mayıs


10.05.2013 Özeti Deniz Yıldızı 818.bölüm özetinde Banu her şeyi öğrenmiştir. Suna bebeği kaçırdığı için vicdan azabı içindedir ve geri dönmek ister. Levent onu kaçmaması için bağlamıştır. Ancak iplerinden kurtulan Suna Banu’yu arar. Bakalım Banu Emre’ye kavuşabilecek midir ? Gizem Levent’e kaçmaları için yardım etmektedir. Otelin önünde buluştuklarında Melih de gelir. Bakalım Melih Levent’i görüp işin arkasındaki isimlere ulaşabilecek midir ? Fatih Kaan’ı Yıldız’a öldürtmeye kararlıdır. Sarp ve Fatih silah teslimatı için buluşmuşlar Kaan ise onları birlikte görmüştür. Deniz Yıldızı 818.Bölüm Özeti hakkında yorum ve görüşlerinizi Deniz Yıldızı editörümüz inceleyip onayladıktan sonra Deniz Yıldızı 818.Bölüm Özeti konusunun  altında yayına alınacaktır.


Deniz-Yildizii



Deniz Yıldızı 819.Bölüm Özeti


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Deniz Yıldızı 819.bölüm özeti dizinin takipçileri ile paylaşıldı. Deniz Yıldızı hafta içi her gün televizyonlarda yayın hayatına devam eden ve günlük dizilerin başında gelen başarılı projelerden biri. Deniz Yıldızı 13 Mayıs 2013 özet yazımızın devamında bulunmaktadır. Deniz Yıldızı uzun süredir ekranlarda olan ve her bölümü merak konusu bir dizi olarak yayın hayatına devam ediyor. Deniz Yıldızı 819.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadığından dolayı dizi ekibi tarafından derlenen Deniz Yıldızı 819.bölüm özetiseyirciyle paylaşıldı.


Deniz Yıldızı 819.Bölüm Özeti 13 Mayıs


13.05.2013 Özeti Yıldız, Kaan’ı öldürecek midir ? Hangi ikili tartışacaktır ? Ayrıntılı özet çıktığında konumuza eklenecektir. Deniz Yıldızı 819.Bölüm Özeti hakkında yorum ve görüşlerinizi Deniz Yıldızı editörümüz inceleyip onayladıktan sonra Deniz Yıldızı 819.Bölüm Özeti konusunun  altında yayına alınacaktır.


Deniz-Yildizii



Pis Yedili’deki Ceyhun Karakteri Kim Gerçek Adı Ne?


Sitemize Destek olmak için Reklamlara Tıklarsanız Sevinirim.




Pis Yedili’deki Ceyhun Karakteri Kim Gerçek Adı Ne?,Pis Yedili’deki yeni karakter kim?,Pis Yedili’ye yeni katılan oyuncu kim?,Pis Yedili Ceyhun karakterinin gerçek ismi,Pis Yedili dizisine yeni gelen çocuk kim?,Pis Yedili’deki Güney’in kuzeni kim gerçek adı ne?,Pis Yedili Bayrampaşalının kuzeni kim?,Pis Yedili kadrosuna Ümit Kantarcılar katıldı,Ümit Kantarcılar Kimdir Biyografi


Pis Yedili dizisindeki Ceyhun Kim Gerçek Adı Ne?


Show Tv’nin sevilen dizisi Pis Yedili bugün 55.bölümüyle ekrana gelecek. Diziye bugünkü bölümden itibaren yeni bir karakter katılacak. İzmir’de okuduğu üniversiteden yatay geçişle İstanbul’a gelen Ceyhun ortalığı bir hayli karıştıracak. Ceyhun karakteri Bayrampaşalı’nın kuzeni olarak diziye katılacak. Ceyhun karakterinin gerçek ismi Ümit Kantarcılar. Dizinin senaristi Gani Müjde, Kantarcı ile anlaşmalarını twitter’dan, “Genç kuşağın fenomen yıldızlarından Ümit Kantarcılar “Pis Yedili” ekibine katıldı. Ona da Hoş geldin diyoruz” sözleriyle duyurdu.


Ümit Kantarcılar Kimdir?


Ümit İbrahim Kantarcılar, Turkcell’in Recep’in tavuğu isimli reklam filminden tanıdı. Sonra İki Aile dizisinde küçük bir rolle daha karşımıza çıkan Ümit İbrahim sıkı bir tiyatro eğitimi aldı ve bir çok tiyatroda da oynadı. Ünlü tiyatro eğitim merkezlerinde oyunculuğunu geliştirdi. Müjdat Gezen tiyatrosu, Ali Poyrazoğlu tiyatrosu gibi.


Ve son dizisi Çakıl Taşları’nda Ekrem rolüyle bütün dikkatleri üstüne çeken Ümit İbrahim bir anda birçok genç kızın sevgilisi oluverdi. Ve şimdi de Pis Yedili dizisinde Ceyhun karakterini oynamaktadır.


Doğum tarihi: 5 Ekim 1986


Doğum yeri: Antalya